Kopen of Verkopen

 

Bij First Choice Hypotheken & Makelaardij bent u op het juiste adres. Wij vergelijken voor u uit meer dan 20 geldverstrekkers. Bent u starter of zijn uw woonwensen gewijzigd en wil je juist groter of kleiner gaan wonen? Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor jouw woonwensen wijzigen. Wat jouw reden ook is, wij laten zien wat voor u de passende financiële mogelijkheden zijn.

Een woning kopen

Je bent op zoek naar een huis in Noord-Holland. In de huidige markt merken wij dat mensen vaak bang zijn achter het net te vissen. Hierdoor woonwensen steeds gemakkelijker losgelaten. Dit is niet erg, maar spijt hebben van je aankoop na 2 jaar is zonde.

Wat kan de aankoopmakelaar voor jou betekenen?
Heeft u een woning op het oog en staat u op het moment om een grote stap te maken? Dan is het belangrijk om samen met een aankoopmakelaar te kijken naar deze keuze. Het huis van uw dromen wordt door de verkopend makelaar op de meest gunstige manier gepresenteerd. Wees ervan bewust dat uw roze bril opgaat wanneer u een karakteristieke woning tegenkomt waar u op slag verliefd op wordt. Hierdoor bent u niet altijd objectief en zult u minpunten eerder negeren. De aankoopmakelaar zorgt ervoor dat u geen miskoop doet.

Een woning verkopen

Uw woning verkopen? Een huis verkopen kan iedereen. Maar een huis goed verkopen vraagt om meer. Onmisbaar is en blijft het vakmanschap en het netwerk van een ervaren makelaar. First Choice Hypotheken en Makelaardij heeft alle kwaliteiten in huis. We kennen de lokale huizenmarkt en weten waar verkoopkansen liggen. Op basis van een vernieuwende verkoopmethode en een zeer compleet verkooppakket benutten we die kansen. Enthousiast, pro-actief en professioneel!

Kennismakingsgesprek aanvragen

Het aanvragen van een kennismakingsgesprek is heel eenvoudig: u kunt gebruikmaken van ons contactformulier. Als wij dat hebben ontvangen, dan nemen we direct contact met u op voor het maken van een afspraak. Goed om te weten: het kennismakingsgesprek is gratis. Én vrijblijvend!

Maak een afspraak

Maak een afspraak of vul het onderstaande formulier in met uw vraag.

14 + 10 =