Hypotheekadvies

 

Bij First Choice Hypotheken & Makelaardij bent u op het juiste adres. Wij vergelijken voor u uit meer dan 20 geldverstrekkers. Bent u starter of zijn uw woonwensen gewijzigd en wil je juist groter of kleiner gaan wonen? Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor jouw woonwensen wijzigen. Wat jouw reden ook is, wij laten zien wat voor u de passende financiële mogelijkheden zijn.

Hypotheekadviseur in Zaandam 

First Choice Hypotheken en Makelaardij volgt dagelijks de ontwikkelingen binnen de hypotheekmarkt. Hierdoor weten wij als geen ander welke hypotheek het beste bij u aansluit. Op ons kantoor in Zaandam kunt u terecht om samen te kijken naar wat bij u past. Dit gesprek is vooral bedoeld om een beeld te geven van wat onze werkwijze is en welke mogelijkheden er voor u zijn. Niet alleen geven we een uitgebreide toelichting op alle mogelijke hypotheken, ook vernemen we dan graag uw persoonlijke omstandigheden. Verder staan we stil bij uw toekomstige woonwensen. Maak gemakkelijk een afspraak bij een van onze adviseurs.

Objectief & Betrouwbaar

Naast het kopen van een nieuwe woning, kunnen zich meer situaties voordoen waarin u behoefte heeft aan een objectief en betrouwbaar hypotheekadvies. Dan denken we aan de aankoop van een volgende woning, het tussentijds oversluiten van uw hypotheek en aan eventuele verbouwingsplannen. Ook als uw rentevaste periode afloopt, kunt u zich wenden tot de adviseurs van First Choice Hypotheken. Bij het uitwerken van uw financiële plan kunnen we ons beroepen op een groot netwerk van hypotheekaanbieders. U bent ervan verzekerd dat we het beste aanbod in huis hebben.

Kosteloos Oriënterend gesprek aanvragen

Het aanvragen van een kennismakingsgesprek is heel eenvoudig: u kunt gebruikmaken van ons contactformulier. Als wij dat hebben ontvangen, dan nemen we direct contact met u op voor het maken van een afspraak. Goed om te weten: het kennismakingsgesprek is gratis. Én vrijblijvend!

Maak een afspraak

Maak een afspraak of vul het onderstaande formulier in met uw vraag.

6 + 14 =